LEGO-szett tervező pályázat!

LEGO-szett tervező pályázat!

Elmúltál már 16, de még nem vagy 100? Szeretsz legózni, és szívesen kipróbálnád magad LEGO-szett tervezésben? Akkor itt a nagyszerű alkalom! A Szegedi Csillagvizsgáló Alapítvány ugyanis csillagászati/űrkutatási témában LEGO-készlet tervező pályázatot hirdet. A legjobb szettet pedig egy értékes Bresser Messier AR-90L/1200 távcsővel díjazzuk (melynek átvételére előzetes egyeztetés után a Szegedi Csillagvizsgálóban lesz majd lehetőség)!

A tervezéshez a LEGO által is javasolt, ingyenesen letölthető BrickLink Studio-t kérjük használni. Az elkészült terveket (a program által alapéttermezett .io, illetve fotorealisztikus .jpg formátumban) elektronikusan lehet benyújtani a szegedicsillagvizsgalo@gmail.com e-mail címre 2023. április 2-ig.

Emellett terveink között szerepel a legjobb készlet megépítése, sőt akár a LEGO-hoz történő beküldése is! Ennek okán azonban felhívjuk minden kedves tervező figyelmét, hogy a beküldéssel engedélyt adnak a Szegedi Csillagvizsgáló Alapítványnak, hogy munkájukat a továbbiakban szabadon felhasználja.

tavcso_bresser

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük